Om mig

Mit billede
Jeg hedder Line Riis og er en kreativ tøs, der har tegnet og malet så længe jeg kan huske. Jeg bliver inspireret af mange ting som kunst, fotografier, naturen og drømme.

søndag den 18. marts 2012

Loneliness be over...


En weekend fordybet på mit atelier - først fra kl.20-24.00 i går aftes og igen i dag blev det til næsten fire timer. Fordybet i at male og blive færdig med de tre billeder, jeg nu vil lægger herind på min blog. Jeg har arbejdet på de tre i et længere stykke tid, men er nu endelig færdig, så jeg kan lægge dem herind :-)

Vil starte på at forklare titlen på mit indlæg, da det måske kan siges at være titlen på de tre billeder, men forklaringen ligger nu også et helt andet sted. Når jeg maler og tegner hører jeg altid en del musik (eller radio). Til disse tre billeder har Muse spillet på højtryk og overskriften er fra deres tekst til sangen "Map of the problematique". Har ikke kunnet få teksten til sangen ud af hovedet og da jeg var færdig med detaljerne på det sidste billede, synes jeg faktisk lige linjen: "loneliness be over...", kunne passe som overskrift til de tre billeder - tre malerier af en ensom person placeret midt i en støjende baggrund af farver, linjer og felter.

Menneskene på malerierne er lavet ud fra mine croquis-tegninger og er således tre anonyme personer.

"Resting" Lærred ca.50x50cm (akrylmaling)

"Starring" Lærred ca.30x30cm (akrylmaling)
"Turning" Lærred ca.50x50cm (akrylmaling)